Yeni Başkan hazine arazilerini istedi

Yeni Başkan hazine arazilerini istedi Yeni Başkan hazine arazilerini istedi
A- A+
Reklam

Bolu Ziraat Odası’nda Yönetimsel karmaşa sürse de Selim Özer sonrası Yönetim Kurulu kararı ile Oda Başkanı olarak atanan Çetin Özkoparan, Bolu’daki hazine arazilerinin tamamının Bolu çiftçisinin kullanımına sunulması çağrısında bulundu.

Bolu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özkoparan, sık sık gündeme gelen hazine arazileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin orman varlığı açısından en büyük ikinci ili olan Bolu’da, tarıma elverişli hazine arazilerinin tamamının kullanıma açılması gerektiğini ifade etti.

Özkoparan; “Geçmiş yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımızın; “ekilmeyecek boş araziler kalmasın” diye bir açıklaması vardı. Bizim çiftçilerimiz kendi tarlalarını ekti ama devletimizin bir de hazine arazileri var. Bu hazine arazilerinin çok az bir miktarı çiftçilerimiz tarafından kullanılabiliyor. Daha fazla kullanılabilmesi için, hem bürokrasinin azalması hem de bunun altyapısının hazırlanması gerekiyor. Hazine arazilerinin boş durup da birilerinin farkında olmadan buraları mülk edinmelerinin, ekonomiye katkıda bulunmamalarının kesinlikle karşısında bulunmalıyız. Bolu’daki hazine arazileri başta olmak üzere Ziraat Odaları olarak Türkiye’deki tüm hazine arazilerinin çiftçilerimizin kullanımına verilmesini istiyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • DÖRTDİVAN (1 hafta önce)
    DÖRTDİVAN Hacetler mahallesinde ekilen hazine arazilerini mera komisyonu ihtiyaç olmamasına rağmen meraya çevirdi. O arazileri kiralık eken çiftçiler mağdur oldular. Lütfen bu konuda çiftçilere yardımcı olur musunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler